Brasiliansk vaxning i Vaxholm

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Vaxholm. Här hittar du alla de bästa salongerna i Vaxholm för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Vaxholm och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Vaxholm. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Vaxholm så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Vaxholm nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Vaxholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Vaxholm.

Vaxholms Hudotek
Hamng. 13
185 31 VAXHOLM

Annons:

Vaxning i Vaxholm

Salonger i Vaxholm arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Vaxholm och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Vaxholm

I Vaxholm finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Vaxholm.

Vaxholm är en tätort i Uppland och centralort i Vaxholms kommun, Stockholms län, belägen på Vaxön. Namnet är troligen taget från öns namn, Vaxön som skrevs Vaxö 1335.

Yta: 163,97 hektar
Invånarantal: 4 857, år 2010

Här kan du lära dig mer om Vaxholm om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Vaxholm.

I Vaxholm hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Vaxholm som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.