Brasiliansk vaxning - Salong Deimante i VÄLLINGBY

Annons:
Salong Deimante i VÄLLINGBY är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Salong Deimante kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i VÄLLINGBY, ben- eller armvaxning. Salong Deimante är en av flera salonger i VÄLLINGBY som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Salong Deimante i VÄLLINGBY, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Salong Deimante i VÄLLINGBY som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Salong Deimante
Dalkärrsleden 58
162 71 VÄLLINGBY
08 - 37 49 19

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Salong Deimante i VÄLLINGBY, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Salong Deimante i VÄLLINGBY så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Salong Deimante - Pris på vaxning i VÄLLINGBY

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Salong Deimante och andra salonger och kliniker i VÄLLINGBY så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i VÄLLINGBY och även i Stockholm län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i VÄLLINGBY.
Annons:


Kommenterat om Salong Deimante i VÄLLINGBY