Brasiliansk vaxning i Vallentuna

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Vallentuna. Här hittar du alla de bästa salongerna i Vallentuna för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Vallentuna och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Vallentuna. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Vallentuna så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Vallentuna nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Vallentuna

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Vallentuna.

Didems Skönhetsvård
Sommarv. 11
186 39 VALLENTUNA


C W Hudvård
Solsta 2
186 95 VALLENTUNA


Vallentuna Hudvårdssalong
Centralv. 12
186 31 VALLENTUNA

Annons:

Vaxning i Vallentuna

Salonger i Vallentuna arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Vallentuna och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Vallentuna

I Vallentuna finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Vallentuna.

Vallentuna är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Vallentuna kommun i Stockholms län men även innefattande Täby kyrkby i Täby kommun. Vallentunadelen av tätorten utgör centralort i Vallentuna kommun.

Yta: 1 595,50 ha
Invånarantal: 29 519, år 2010

Här kan du lära dig mer om Vallentuna om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Vallentuna.

I Vallentuna hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Vallentuna som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons: