Brasiliansk vaxning i Tyresö

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Tyresö. Här hittar du alla de bästa salongerna i Tyresö för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Tyresö och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Tyresö. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Tyresö så kan du kontakta någon av våra 4 olika salonger för vaxning som du hittar i Tyresö nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Tyresö

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Tyresö.

KROPPSKLINIKEN Yoga - Massage - Skönhet - Terapi
Vendelsöv. 26
135 51 TYRESÖ


Frangipania Skincare AB
Kullvägen 66
135 53 TYRESÖ


Skönhetsklippan
Bollmora Gårdsv. 8
135 39 TYRESÖ


Tyresö Hud & Fotvård AB
Bollmora allé 9 A
135 39 TYRESÖ

Annons:

Vaxning i Tyresö

Salonger i Tyresö arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Tyresö och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Tyresö

I Tyresö finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Tyresö.

Tyresö kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunens förvaltning är belägen i Tyresö centrum i kommundelen Bollmora. Kommunen är belägen på ön Södertörn i de nordöstra delarna av landskapet Södermanland med Östersjön och Stockholms skärgård i öster. En del av kommunen ingår i tätorten Stockholm och hela kommunen ingår i Storstockholm.

Yta: 72,62 km2
Invånarantal: 46 177, år 2015

Här kan du lära dig mer om Tyresö om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Tyresö.

I Tyresö hittade vi totalt 4 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Tyresö som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons: