Brasiliansk vaxning i Tumba

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Tumba. Här hittar du alla de bästa salongerna i Tumba för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Tumba och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Tumba. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Tumba så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Tumba nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Tumba

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Tumba.

Z. Laser & Skönhet
Tumba Torg 112 Tumba Centrum
147 30 Tumba

Annons:

Vaxning i Tumba

Salonger i Tumba arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Tumba och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Tumba

I Tumba finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Tumba.

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här kan du lära dig mer om Tumba om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Tumba.

I Tumba hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Tumba som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.