Brasiliansk vaxning i Tullinge

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Tullinge. Här hittar du alla de bästa salongerna i Tullinge för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Tullinge och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Tullinge. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Tullinge så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Tullinge nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Tullinge

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Tullinge.

Skönhetshörnan 87
Tullingebergsv. 10
146 45 Tullinge


Therese Hud & Massage AB
Middagsv. 20
146 32 Tullinge


Axensjös Hudvård
Katrinebergsv. 95 D
146 49 Tullinge

Annons:

Vaxning i Tullinge

Salonger i Tullinge arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Tullinge och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Tullinge

I Tullinge finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Tullinge.

Tullinge är en del av Stockholms tätort och kommundel i Botkyrka kommun beläget mellan Tumba och Flemingsberg. Tullinge är omnämnt första gången i samband med att Clauus i þulunge, som troligen var en skrivkunnig bonde, 26 maj 1353 gjorde ett jordbyte i Botkyrka.

Yta: 45,4 km2
Invånarantal: 17 649, år 2013

Här kan du lära dig mer om Tullinge om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Tullinge.

I Tullinge hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Tullinge som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.