Brasiliansk vaxning - Salong Formidabel i STOCKHOLM

Annons:
Salong Formidabel i STOCKHOLM är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Salong Formidabel kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i STOCKHOLM, ben- eller armvaxning. Salong Formidabel är en av flera salonger i STOCKHOLM som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Salong Formidabel i STOCKHOLM, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Salong Formidabel i STOCKHOLM som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Salong Formidabel
Östermalmsg. 66
114 50 STOCKHOLM
08 - 783 79 46

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Salong Formidabel i STOCKHOLM, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Salong Formidabel i STOCKHOLM så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Salong Formidabel - Pris på vaxning i STOCKHOLM

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Salong Formidabel och andra salonger och kliniker i STOCKHOLM så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i STOCKHOLM och även i Stockholm län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i STOCKHOLM.
Annons:


Kommenterat om Salong Formidabel i STOCKHOLM


Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.