Brasiliansk vaxning i Spånga

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Spånga. Här hittar du alla de bästa salongerna i Spånga för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Spånga och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Spånga. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Spånga så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Spånga nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Spånga

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Spånga.

Tm Ekologisk Hudvård
Solhöjdsslingan 40 B
163 56 Spånga


Salong Najem
Bredbyplan 8
163 71 SPÅNGA

Annons:

Vaxning i Spånga

Salonger i Spånga arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Spånga och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Spånga

I Spånga finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Spånga.

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånarantal: 39 082, år 2014

Här kan du lära dig mer om Spånga om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Spånga.

I Spånga hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Spånga som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.