Brasiliansk vaxning i Solna

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Solna. Här hittar du alla de bästa salongerna i Solna för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Solna och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Solna. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Solna så kan du kontakta någon av våra 5 olika salonger för vaxning som du hittar i Solna nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Solna

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Solna.

Salong Bliss
Gustav III:s Boulevard 90
169 74 Solna


Lilac Salong
Ankdammsg. 24 A
171 43 SOLNA


Haga Beauty
Råsundav. 9
169 67 Solna


SOO BEAUTY SALON
Nordstjärneg. 1 A
169 68 SOLNA


Health & Beauty Planet
Ekensbergsv. 95
169 31 SOLNA

Annons:

Vaxning i Solna

Salonger i Solna arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Solna och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Solna

I Solna finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Solna.

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Här kan du lära dig mer om Solna om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Solna.

I Solna hittade vi totalt 5 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Solna som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons: