Brasiliansk vaxning i Skogås

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Skogås. Här hittar du alla de bästa salongerna i Skogås för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Skogås och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Skogås. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Skogås så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Skogås nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Skogås

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Skogås.

Salong Pälsverket
Hägringsv. 17
142 52 SKOGÅS

Annons:

Vaxning i Skogås

Salonger i Skogås arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Skogås och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Skogås

I Skogås finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Skogås.

Skogås är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Skogås har en areal på 11,7 km² med 14 006 invånare (31 december 2013). Skogås ligger i Huddinges nordöstra del och gränsar i norr och väster till Trångsund och i öster till sjön Drevviken, där vissa delar av vattenområdet ingår.

Yta: 11,7 hektar
Invånarantal: 13 783, år 2011

Här kan du lära dig mer om Skogås om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Skogås.

I Skogås hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Skogås som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.