Brasiliansk vaxning i Skärholmen

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Skärholmen. Här hittar du alla de bästa salongerna i Skärholmen för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Skärholmen och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Skärholmen. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Skärholmen så kan du kontakta någon av våra 5 olika salonger för vaxning som du hittar i Skärholmen nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Skärholmen

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Skärholmen.

Hairfree & beauty Skärholmen
Skärholmsgången 28 Skärholmens Centrum
127 48 Skärholmen


Hairfree Skärholmen AB
Bodholmsgången 4
127 48 Skärholmen


Art Missy
Hållsätrabacken 36
127 36 SKÄRHOLMEN


Chique & Click
Vårbergsplan 10
127 43 SKÄRHOLMEN


Awa Afro Salong & Cosmetics
Kungssätrav. 19 Sätra Centrum
127 37 Skärholmen

Annons:

Vaxning i Skärholmen

Salonger i Skärholmen arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Skärholmen och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Skärholmen

I Skärholmen finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Skärholmen.

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här kan du lära dig mer om Skärholmen om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Skärholmen.

I Skärholmen hittade vi totalt 5 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Skärholmen som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons: