Brasiliansk vaxning i Segeltorp

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Segeltorp. Här hittar du alla de bästa salongerna i Segeltorp för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Segeltorp och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Segeltorp. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Segeltorp så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Segeltorp nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Segeltorp

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Segeltorp.

Skönhetssalong Queeni
Smygvägen
141 74 Segeltorp

Annons:

Vaxning i Segeltorp

Salonger i Segeltorp arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Segeltorp och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Segeltorp

I Segeltorp finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Segeltorp.

Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Yta: 11,2 km2
Invånarantal: 11 870, år 2011

Här kan du lära dig mer om Segeltorp om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Segeltorp.

I Segeltorp hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Segeltorp som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons: