Brasiliansk vaxning i Saltsjöbaden

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Saltsjöbaden. Här hittar du alla de bästa salongerna i Saltsjöbaden för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Saltsjöbaden och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Saltsjöbaden. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Saltsjöbaden så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Saltsjöbaden nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Saltsjöbaden

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Saltsjöbaden.

Saltsjöbaden Hud & Fotvård
Saltsjöbaden Centrum
133 31 SALTSJÖBADEN

Annons:

Vaxning i Saltsjöbaden

Salonger i Saltsjöbaden arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Saltsjöbaden och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Saltsjöbaden

I Saltsjöbaden finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Saltsjöbaden.

Saltsjöbaden är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Saltsjöbaden/Fisksätra. Saltsjöbaden omfattar Neglingeön, en halvö på cirka 75 hektar som ligger mellan Baggensfjärden och Neglingeviken och är förenad med fastlandet genom ett näs vid Rösunda.

Yta: 541,94 hektar
Invånarantal: 9 491, år 2010

Här kan du lära dig mer om Saltsjöbaden om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Saltsjöbaden.

I Saltsjöbaden hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Saltsjöbaden som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons: