Brasiliansk vaxning i Rimbo

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Rimbo. Här hittar du alla de bästa salongerna i Rimbo för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Rimbo och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Rimbo. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Rimbo så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Rimbo nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Rimbo

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Rimbo.

Helenas Hund Salong
Marknadsv. 8 C
762 41 RIMBO

Annons:

Vaxning i Rimbo

Salonger i Rimbo arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Rimbo och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Rimbo

I Rimbo finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Rimbo.

Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Yta: 257,15 hektar
Invånarantal: 4 629, år 2010

Här kan du lära dig mer om Rimbo om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Rimbo.

I Rimbo hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Rimbo som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.