Brasiliansk vaxning i Märsta

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Märsta. Här hittar du alla de bästa salongerna i Märsta för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Märsta och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Märsta. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Märsta så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Märsta nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Märsta

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Märsta.

Salong Beautyforum
Nymärsta Gränd 4
195 30 Märsta


Skönhetssalongen I Märsta
Stockholmsv. 25 A
195 34 Märsta


Hudvårdsklinik För M
Stationsg. 5 A
195 41 Märsta

Annons:

Vaxning i Märsta

Salonger i Märsta arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Märsta och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Märsta

I Märsta finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Märsta.

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånarantal: 24 068, år 2010

Här kan du lära dig mer om Märsta om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Märsta.

I Märsta hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Märsta som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.