Brasiliansk vaxning i Lidingö

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Lidingö. Här hittar du alla de bästa salongerna i Lidingö för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Lidingö och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Lidingö. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Lidingö så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Lidingö nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Lidingö

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Lidingö.

Jennys House Of Beauty
Torsvikssvängen 11
181 34 LIDINGÖ


Glowing Skin
Duvstigen 3
181 56 LIDINGÖ

Annons:

Vaxning i Lidingö

Salonger i Lidingö arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Lidingö och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Lidingö

I Lidingö finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Lidingö.

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lidingö om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Lidingö.

I Lidingö hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Lidingö som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.