Brasiliansk vaxning i Kista

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Kista. Här hittar du alla de bästa salongerna i Kista för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Kista och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Kista. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Kista så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Kista nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Kista

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Kista.

Kista Hår Och Spa
Köpenhamnsg. 30
164 42 KISTA


Järva Hud & Fotvård
Sibeliusgången 19 B
164 72 Kista


Anitas Hud&Hälsovård
Århusg. 27
164 45 Kista

Annons:

Vaxning i Kista

Salonger i Kista arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Kista och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Kista

I Kista finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du lära dig mer om Kista om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Kista.

I Kista hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Kista som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons: