Brasiliansk vaxning i Johanneshov

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Johanneshov. Här hittar du alla de bästa salongerna i Johanneshov för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Johanneshov och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Johanneshov. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Johanneshov så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Johanneshov nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Johanneshov

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Johanneshov.

Bare Skin Hud & Spa
Kärrtorpsv. 79
121 55 JOHANNESHOV


Globen Laserklinik
Johanneshov
121 40 JOHANNESHOV


Olivias Hudvård
Bildhuggarv. 9
121 44 JOHANNESHOV

Annons:

Vaxning i Johanneshov

Salonger i Johanneshov arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Johanneshov och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Johanneshov

I Johanneshov finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Johanneshov.

Johanneshov är en stadsdel i norra delen av Söderort inom Stockholms kommun. Den gränsar till stadsdelarna Södra Hammarbyhamnen, Hammarbyhöjden, Gamla Enskede, Enskede gård och Årsta. Här ligger Globenområdet och Slakthusområdet.

Yta: 127 hektar
Invånarantal: 5881, år 2008

Här kan du lära dig mer om Johanneshov om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Johanneshov.

I Johanneshov hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Johanneshov som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons: