Brasiliansk vaxning - Hud & Fotkliniken i JÄRFÄLLA

Annons:
Hud & Fotkliniken i JÄRFÄLLA är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Hud & Fotkliniken kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i JÄRFÄLLA, ben- eller armvaxning. Hud & Fotkliniken är en av flera salonger i JÄRFÄLLA som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Hud & Fotkliniken i JÄRFÄLLA, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Hud & Fotkliniken i JÄRFÄLLA som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Hud & Fotkliniken
Allmogev. 14 Jakobsberg Centrum
177 57 Järfälla
08 - 580 171 69

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Hud & Fotkliniken i JÄRFÄLLA, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Hud & Fotkliniken i JÄRFÄLLA så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Hud & Fotkliniken - Pris på vaxning i JÄRFÄLLA

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Hud & Fotkliniken och andra salonger och kliniker i JÄRFÄLLA så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i JÄRFÄLLA och även i Stockholm län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i JÄRFÄLLA.
Annons:


Kommenterat om Hud & Fotkliniken i JÄRFÄLLA