Brasiliansk vaxning - Salong Beaute de Paris i JÄRFÄLLA

Annons:
Salong Beaute de Paris i JÄRFÄLLA är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Salong Beaute de Paris kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i JÄRFÄLLA, ben- eller armvaxning. Salong Beaute de Paris är en av flera salonger i JÄRFÄLLA som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Salong Beaute de Paris i JÄRFÄLLA, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Salong Beaute de Paris i JÄRFÄLLA som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Salong Beaute de Paris
Vasav. 29
177 52 JÄRFÄLLA
08 - 580 102 00

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Salong Beaute de Paris i JÄRFÄLLA, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Salong Beaute de Paris i JÄRFÄLLA så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Salong Beaute de Paris - Pris på vaxning i JÄRFÄLLA

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Salong Beaute de Paris och andra salonger och kliniker i JÄRFÄLLA så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i JÄRFÄLLA och även i Stockholm län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i JÄRFÄLLA.
Annons:


Kommenterat om Salong Beaute de Paris i JÄRFÄLLA


Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.