Brasiliansk vaxning - Mitras Hud O Skönhet i JÄRFÄLLA

Annons:
Mitras Hud O Skönhet i JÄRFÄLLA är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Mitras Hud O Skönhet kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i JÄRFÄLLA, ben- eller armvaxning. Mitras Hud O Skönhet är en av flera salonger i JÄRFÄLLA som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Mitras Hud O Skönhet i JÄRFÄLLA, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Mitras Hud O Skönhet i JÄRFÄLLA som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Mitras Hud O Skönhet
Biskop Jöns v. 53
176 76 Järfälla
073 - 729 91 01

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Mitras Hud O Skönhet i JÄRFÄLLA, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Mitras Hud O Skönhet i JÄRFÄLLA så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Mitras Hud O Skönhet - Pris på vaxning i JÄRFÄLLA

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Mitras Hud O Skönhet och andra salonger och kliniker i JÄRFÄLLA så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i JÄRFÄLLA och även i Stockholm län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i JÄRFÄLLA.
Annons:


Kommenterat om Mitras Hud O Skönhet i JÄRFÄLLA