Brasiliansk vaxning - Sams Frisör & Hudvård i JÄRFÄLLA

Annons:
Sams Frisör & Hudvård i JÄRFÄLLA är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Sams Frisör & Hudvård kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i JÄRFÄLLA, ben- eller armvaxning. Sams Frisör & Hudvård är en av flera salonger i JÄRFÄLLA som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Sams Frisör & Hudvård i JÄRFÄLLA, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Sams Frisör & Hudvård i JÄRFÄLLA som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Sams Frisör & Hudvård
Vasaplatsen 9
177 57 Järfälla
08 - 580 111 40

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Sams Frisör & Hudvård i JÄRFÄLLA, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Sams Frisör & Hudvård i JÄRFÄLLA så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Sams Frisör & Hudvård - Pris på vaxning i JÄRFÄLLA

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Sams Frisör & Hudvård och andra salonger och kliniker i JÄRFÄLLA så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i JÄRFÄLLA och även i Stockholm län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i JÄRFÄLLA.
Annons:


Kommenterat om Sams Frisör & Hudvård i JÄRFÄLLA


Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.