Brasiliansk vaxning i Hässelby

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Hässelby. Här hittar du alla de bästa salongerna i Hässelby för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Hässelby och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Hässelby. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Hässelby så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Hässelby nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Hässelby

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Hässelby.

GLANZ Beauty Clinic
Fyrspannsg. 173 Inne i salong Irba
165 62 HÄSSELBY

Annons:

Vaxning i Hässelby

Salonger i Hässelby arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Hässelby och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Hässelby

I Hässelby finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Hässelby.

Hässelby är ett område i Västerort i Stockholms kommun, vilket omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand och Hässelby villastad. Området motsvarar geografiskt Hässelby församling i Svenska kyrkan. Namnet är hämtat från Hässelby slott, vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna.

Yta: 19,6 km2
Invånarantal: 71 042, år 2014

Här kan du lära dig mer om Hässelby om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Hässelby.

I Hässelby hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Hässelby som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.