Brasiliansk vaxning i Handen

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Handen. Här hittar du alla de bästa salongerna i Handen för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Handen och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Handen. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Handen så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Handen nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Handen

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Handen.

Mines Salong AB
Vallav. 400
136 41 HANDEN


Blessed By Zan
Handenterminalen 2
136 40 Handen


Alicjas Skönhetsvård
Vallav. 179
136 41 HANDEN

Annons:

Vaxning i Handen

Salonger i Handen arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Handen och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Handen

I Handen finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Handen.

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du lära dig mer om Handen om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Handen.

I Handen hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Handen som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons: