Brasiliansk vaxning i Hägersten

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Hägersten. Här hittar du alla de bästa salongerna i Hägersten för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Hägersten och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Hägersten. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Hägersten så kan du kontakta någon av våra 4 olika salonger för vaxning som du hittar i Hägersten nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Hägersten

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Hägersten.

Salong Ranell
Sparbanksv. 24
129 32 Hägersten


Violett Skönhetssalong
Hägerstensv. 137
126 48 Hägersten


Laserverket
Storsvängen 29
129 41 Hägersten


Beauty By Sanne
Störtloppsv. 13
129 47 Hägersten

Annons:

Vaxning i Hägersten

Salonger i Hägersten arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Hägersten och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Hägersten

I Hägersten finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här kan du lära dig mer om Hägersten om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Hägersten.

I Hägersten hittade vi totalt 4 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Hägersten som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.