Brasiliansk vaxning i Bandhagen

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Bandhagen. Här hittar du alla de bästa salongerna i Bandhagen för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Bandhagen och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Bandhagen. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Bandhagen så kan du kontakta någon av våra 4 olika salonger för vaxning som du hittar i Bandhagen nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Bandhagen

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Bandhagen.

Lifetime Clinic
Harpsundsv. 76
124 58 Bandhagen


Salong Amazing Skincare Sthlm
Skebokvarnsv. 344
124 50 Bandhagen


Blå Salongen
Mosstenabacken 7
124 32 Bandhagen


Laser & Implantat center
Hagsätra Torg 14
124 73 BANDHAGEN

Annons:

Vaxning i Bandhagen

Salonger i Bandhagen arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Bandhagen och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Bandhagen

I Bandhagen finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Bandhagen.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här kan du lära dig mer om Bandhagen om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Bandhagen.

I Bandhagen hittade vi totalt 4 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Bandhagen som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.