Brasiliansk vaxning i Årsta

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Årsta. Här hittar du alla de bästa salongerna i Årsta för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Årsta och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Årsta. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Årsta så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Årsta nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Årsta

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Årsta.

Stockholm Beauty
Årstav. 49
120 54 årsta


Salong Alegeo
Hjälmarsv. 30
120 53 ÅRSTA


Salong N
Malgomajv. 12
120 60 ÅRSTA

Annons:

Vaxning i Årsta

Salonger i Årsta arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Årsta och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Årsta

I Årsta finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Årsta.

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånarantal: 17951, år 2014

Här kan du lära dig mer om Årsta om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Årsta.

I Årsta hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Årsta som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.