Brasiliansk vaxning i Älvsjö

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Älvsjö. Här hittar du alla de bästa salongerna i Älvsjö för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Älvsjö och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Älvsjö. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Älvsjö så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Älvsjö nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Älvsjö

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Älvsjö.

Vacker Salong
Götalandsvägen 225 A
125 31 ÄLVSJÖ


Ninas Hudvård
Vibyholmsv. 14
125 70 älvsjö


Care Of Tina
Buxbomsv. 38
125 56 älvsjö

Annons:

Vaxning i Älvsjö

Salonger i Älvsjö arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Älvsjö och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Älvsjö

I Älvsjö finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Älvsjö.

Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra samt till Snättringe i Huddinge kommun. Stadsdelen bildades 1926 och innefattade då dagens stadsdelar Fagersjö sjön Magelungen, Rågsved och Hagsätra.

Yta: 203 hektar
Invånarantal: 1061, år 2013

Här kan du lära dig mer om Älvsjö om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Älvsjö.

I Älvsjö hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Älvsjö som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.