Brasiliansk vaxning i Älta

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Älta. Här hittar du alla de bästa salongerna i Älta för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Älta och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Älta. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Älta så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Älta nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Älta

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Älta.

Salong Willarp AB
Grustagsv. 5
138 40 älta


Nacka Beauty
Oxelbacken 2
138 31 älta

Annons:

Vaxning i Älta

Salonger i Älta arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Älta och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Älta

I Älta finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Älta.

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånarantal: 9989, år 2010

Här kan du lära dig mer om Älta om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Älta.

I Älta hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Älta som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.