Brasiliansk vaxning i Åkersberga

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Åkersberga. Här hittar du alla de bästa salongerna i Åkersberga för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Åkersberga och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Åkersberga. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Åkersberga så kan du kontakta någon av våra 5 olika salonger för vaxning som du hittar i Åkersberga nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Åkersberga

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Åkersberga.

Hudscrubben
Ruddammsv. 9
184 42 ÅKERSBERGA


Sunshine Beauty Studio
Bergav. 12 M
184 30 åkersberga


Yes4beauty Åkersberga
Stationsv. 4
184 50 åkersberga


KatrinS Hudvård
Slussbrov. 53
184 41 åkersberga


Berga Hud & Spa
Sågv. 16
184 40 ÅKERSBERGA

Annons:

Vaxning i Åkersberga

Salonger i Åkersberga arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Åkersberga och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Åkersberga

I Åkersberga finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Åkersberga.

Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Yta: 1 626,69 hektar
Invånarantal: 28033, år 2010

Här kan du lära dig mer om Åkersberga om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Åkersberga.

I Åkersberga hittade vi totalt 5 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Åkersberga som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Stockholm.

Annons: