Brasiliansk vaxning i Trosa

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Trosa. Här hittar du alla de bästa salongerna i Trosa för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Trosa och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Trosa. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Trosa så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Trosa nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Trosa

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Trosa.

Salong Våga mer
Ö. Långg. 26
619 30 Trosa


Maries Studio
Industrig. 9
619 33 TROSA


Studio 11 Secret Of Beauty
Strandv. 11
619 35 TROSA

Annons:

Vaxning i Trosa

Salonger i Trosa arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Trosa och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Trosa

I Trosa finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Trosa.

Trosa är en tätort i Södermanland och centralort i Trosa kommun, Södermanlands län. Orten är belägen mellan Södertälje och Nyköping där Trosaån mynnar ut i Östersjön. Området kring Trosa är rikt på fornlämningar i form av runstenar.

Yta: 360,03 hektar
Invånarantal: 5027, år 2010

Här kan du lära dig mer om Trosa om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Trosa.

I Trosa hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Trosa som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Södermanland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.