Brasiliansk vaxning i Oxelösund

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Oxelösund. Här hittar du alla de bästa salongerna i Oxelösund för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Oxelösund och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Oxelösund. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Oxelösund så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Oxelösund nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Oxelösund

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Oxelösund.

Nya Hudhälsan
Järntorget 1
613 30 Oxelösund

Annons:

Vaxning i Oxelösund

Salonger i Oxelösund arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Oxelösund och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Oxelösund

I Oxelösund finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Oxelösund.

Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Yta: 1 157,12 hektar
Invånarantal: 10870, år 2010

Här kan du lära dig mer om Oxelösund om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Oxelösund.

I Oxelösund hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Oxelösund som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Södermanland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.