Brasiliansk vaxning i Mariefred

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Mariefred. Här hittar du alla de bästa salongerna i Mariefred för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Mariefred och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Mariefred. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Mariefred så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Mariefred nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Mariefred

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Mariefred.

Skönhetssalongen
Nyg. 1 C
647 30 MARIEFRED

Annons:

Vaxning i Mariefred

Salonger i Mariefred arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Mariefred och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Mariefred

I Mariefred finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Mariefred.

Mariefred är en tätort i Strängnäs kommun, belägen vid Mälaren cirka 65 km väster om Stockholm. Själva namnet Mariefred kan tillskrivas ett kloster som kartusianermunkar började uppföra 1493, och låg där nuvarande kyrkan ligger.

Yta: 250,52 hektar
Invånarantal: 3726, år 2010

Här kan du lära dig mer om Mariefred om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Mariefred.

I Mariefred hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Mariefred som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Södermanland.

Annons: