Brasiliansk vaxning i Katrineholm

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Katrineholm. Här hittar du alla de bästa salongerna i Katrineholm för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Katrineholm och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Katrineholm. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Katrineholm så kan du kontakta någon av våra 4 olika salonger för vaxning som du hittar i Katrineholm nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Katrineholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Katrineholm.

Emmakliniken
Stortorget 1
641 30 Katrineholm


Fröken C AB
Köpmang. 12
641 30 Katrineholm


Beauty For My Skin Mt
Brunnsg. 7
641 45 Katrineholm


Salong Stiil
Fredsg. 5 C
641 30 Katrineholm

Annons:

Vaxning i Katrineholm

Salonger i Katrineholm arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Katrineholm och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Katrineholm

I Katrineholm finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här kan du lära dig mer om Katrineholm om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Katrineholm.

I Katrineholm hittade vi totalt 4 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Katrineholm som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Södermanland.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.