Brasiliansk vaxning i Ystad

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Ystad. Här hittar du alla de bästa salongerna i Ystad för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Ystad och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Ystad. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Ystad så kan du kontakta någon av våra 6 olika salonger för vaxning som du hittar i Ystad nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Ystad

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Ystad.

Hudkliniken i Ystad AB
Österleden 33
271 42 YSTAD


H.Y. Hudvårdscenter
Jennyg. 3
271 41 Ystad


Hudstudio C
Källesjöv. 39
271 57 YSTAD


Salong J
Lingsg. 3
271 42 YSTAD


Studio Pur
Strindbergs v. 11
271 45 Ystad


Vackra hudvård & design
St. Österg. 47
271 34 Ystad

Annons:

Vaxning i Ystad

Salonger i Ystad arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Ystad och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Ystad

I Ystad finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Ystad.

Ystad är centralort i Ystads kommun i Skåne län. Tätorten Ystad ligger på Skånes sydkust. Ystad brukar ses som den stad i Skåne där bebyggelse från senmedeltid till 1700-tal bevarats bäst. Viktiga inkomstkällor är hamnverksamhet och turism.

Yta: 865,48 hektar
Invånarantal: 18350, år 2010

Här kan du lära dig mer om Ystad om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Ystad.

I Ystad hittade vi totalt 6 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Ystad som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons: