Brasiliansk vaxning i Tyringe

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Tyringe. Här hittar du alla de bästa salongerna i Tyringe för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Tyringe och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Tyringe. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Tyringe så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Tyringe nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Tyringe

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Tyringe.

Martinic Skönhetsvård
Norgeg. 8
282 34 TYRINGE

Annons:

Vaxning i Tyringe

Salonger i Tyringe arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Tyringe och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Tyringe

I Tyringe finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Tyringe.

Tyringe är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Den är belägen vid Riksväg 21 och Skånebanan, ca 12 km väster om Hässleholm. Orten trafikeras av Pågatåg till Helsingborg och Hässleholm/Kristianstad/Malmö och mellanliggande orter. Tyringe är, med 4 658 invånare (2010)[1], den näst största tätorten i kommunen.

Yta: 395,38 hektar
Invånarantal: 4658, år 2010

Här kan du lära dig mer om Tyringe om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Tyringe.

I Tyringe hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Tyringe som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.