Brasiliansk vaxning i Tygelsjö

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Tygelsjö. Här hittar du alla de bästa salongerna i Tygelsjö för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Tygelsjö och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Tygelsjö. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Tygelsjö så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Tygelsjö nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Tygelsjö

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Tygelsjö.

Silkeslen
Tornspireg. 8
218 72 TYGELSJÖ

Annons:

Vaxning i Tygelsjö

Salonger i Tygelsjö arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Tygelsjö och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Tygelsjö

I Tygelsjö finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Tygelsjö.

Tygelsjö är en tätort på Söderslätt i Malmö kommun och kyrkby i Tygelsjö socken i Skåne län. Delområdet Tygelsjö by i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo omfattar tätorten och landsbygden däromkring. Tygelsjö är en förort till Malmö och ligger väster om E6/E22 i kommunens södra delar. Det finns bussförbindelser med Malmö och Vellinge.

Yta: 122,34 hektar
Invånarantal: 2710, år 2010

Här kan du lära dig mer om Tygelsjö om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Tygelsjö.

I Tygelsjö hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Tygelsjö som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.