Brasiliansk vaxning i Trelleborg

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Trelleborg. Här hittar du alla de bästa salongerna i Trelleborg för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Trelleborg och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Trelleborg. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Trelleborg så kan du kontakta någon av våra 5 olika salonger för vaxning som du hittar i Trelleborg nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Trelleborg

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Trelleborg.

Gossip
Nyg. 7
231 43 TRELLEBORG


Gertys Färg & Stil
Stavstensv. 228
231 62 Trelleborg


Hudvårdaren
Corfitz-Beck-Friisg. 13 A
231 43 TRELLEBORG


Studio Fager
Ripatorget 1
231 53 Trelleborg


Lottas Fot & Skönhetsvård
Stortorget 13
231 43 TRELLEBORG

Annons:

Vaxning i Trelleborg

Salonger i Trelleborg arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Trelleborg och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Trelleborg

I Trelleborg finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Trelleborg.

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Här kan du lära dig mer om Trelleborg om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Trelleborg.

I Trelleborg hittade vi totalt 5 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Trelleborg som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons: