Brasiliansk vaxning i Svedala

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Svedala. Här hittar du alla de bästa salongerna i Svedala för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Svedala och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Svedala. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Svedala så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Svedala nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Svedala

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Svedala.

M. Schelin Hudvård
Storg. 21
233 31 Svedala


SalongCre8
Hantverkareg. 8
233 32 SVEDALA

Annons:

Vaxning i Svedala

Salonger i Svedala arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Svedala och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Svedala

I Svedala finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Svedala.

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

Här kan du lära dig mer om Svedala om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Svedala.

I Svedala hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Svedala som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.