Brasiliansk vaxning i Svalöv

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Svalöv. Här hittar du alla de bästa salongerna i Svalöv för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Svalöv och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Svalöv. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Svalöv så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Svalöv nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Svalöv

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Svalöv.

Salong Hidden Beauty
Torgg. 2
268 31 SVALÖV

Annons:

Vaxning i Svalöv

Salonger i Svalöv arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Svalöv och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Svalöv

I Svalöv finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Svalöv.

Svalöv är en tätort och centralort i Svalövs kommun, belägen vid Söderåsbanan. Svalöv utvecklades som stationssamhälle efter tillkomsten av Malmö-Billesholms Järnväg (MBJ), vilken invigdes 1886. Järnvägen förstatligades år 1896 för att ingå i den statliga Västkustbanan.

Yta: 239,37 hektar
Invånarantal: 3633, år 2010

Här kan du lära dig mer om Svalöv om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Svalöv.

I Svalöv hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Svalöv som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.