Brasiliansk vaxning i Skivarp

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Skivarp. Här hittar du alla de bästa salongerna i Skivarp för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Skivarp och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Skivarp. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Skivarp så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Skivarp nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Skivarp

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Skivarp.

Din salong
Ramsbov. 14
274 50 Skivarp


Omorfia
Stinsvägen
274 50 Skivarp

Annons:

Vaxning i Skivarp

Salonger i Skivarp arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Skivarp och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Skivarp

I Skivarp finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Skivarp.

Skivarp är en tätort i Skurups kommun och kyrkby i Skivarps socken på Söderslätt i Skåne. Skivarps kyrka är från 1100-talet. Skivarps gästgivargård tillkom på 1680-talet. Den nuvarande byggnaden härstammar från 1770-talet.

Yta: 125,92 hektar
Invånarantal: 1257, år 2010

Här kan du lära dig mer om Skivarp om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Skivarp.

I Skivarp hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Skivarp som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons: