Brasiliansk vaxning - Kelai i SKANÖR

Annons:
Kelai i SKANÖR är en skönhetssalong eller ett företag inom vaxning som kan hjälpa dig med det mesta inom vaxning som du kan tänka dig, t.ex. sannolikt brasiliansk vaxning. Kelai kan till exempel hjälpa dig med brasiliansk vaxning i SKANÖR, ben- eller armvaxning. Kelai är en av flera salonger i SKANÖR som du kan kontakta när du är i behov av vaxning av olika slag.
Annons:

Kontakta Kelai i SKANÖR, kan vaxning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalongen Kelai i SKANÖR som du kan kontakta angående olika typer av vaxning.

Kelai
Erik Skomakares Gränd 11
239 35 Skanör
0431 - 44 87 44

Annons:

Karta och vägbeskrivning till Kelai i SKANÖR, brasiliansk vaxning

Om du behöver hjälp med brasiliansk vaxning och med att hitta vägen till Kelai i SKANÖR så kan du använda nedanstående vägbeskrivning och karta.Kelai - Pris på vaxning i SKANÖR

Priserna och utbuden hos skönhetssalonger som utför vaxning kan variera en hel del mellan Kelai och andra salonger och kliniker i SKANÖR så det kan löna sig att du jämför de olika utbuden och priserna hos de andra skönhetssalongerna i SKANÖR och även i Skåne län. På så vis kan du vara säker på att du får det bästa priset för din vaxning i SKANÖR.
Annons:


Kommenterat om Kelai i SKANÖR


Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.