Brasiliansk vaxning i Skanör

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Skanör. Här hittar du alla de bästa salongerna i Skanör för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Skanör och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Skanör. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Skanör så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Skanör nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Skanör

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Skanör.

Kelai
Erik Skomakares Gränd 11
239 35 Skanör


Hudcompagniet Malmö AB
Starv. 1
239 32 SKANÖR


Annelies Hud & Kroppsvård
Mellang. 66
239 30 SKANÖR

Annons:

Vaxning i Skanör

Salonger i Skanör arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Skanör och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Skanör

I Skanör finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Skanör.

Skanör är en ort som ligger på Falsterbonäset i Vellinge kommun i Skåne län. Tätorten Skanör med Falsterbo består av Skanör och tvillingorten Falsterbo. Orterna växte ihop på 1960-talet. Både Skanör och Falsterbo blev städer på grund av medeltidens blomstrande sillfiske.

Yta:
Invånarantal: 7265, år 2010

Här kan du lära dig mer om Skanör om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Skanör.

I Skanör hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Skanör som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.