Brasiliansk vaxning i Oxie

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Oxie. Här hittar du alla de bästa salongerna i Oxie för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Oxie och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Oxie. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Oxie så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Oxie nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Oxie

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Oxie.

Oxie Hud & Fotvård
Fajansvägen 39
238 42 Oxie

Annons:

Vaxning i Oxie

Salonger i Oxie arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Oxie och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Oxie

I Oxie finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du lära dig mer om Oxie om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Oxie.

I Oxie hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Oxie som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons: