Brasiliansk vaxning i Örkelljunga

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Örkelljunga. Här hittar du alla de bästa salongerna i Örkelljunga för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Örkelljunga och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Örkelljunga. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Örkelljunga så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Örkelljunga nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Örkelljunga

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Örkelljunga.

Marias Kroppsvård
Hallandsv. 31 B
286 31 örkelljunga

Annons:

Vaxning i Örkelljunga

Salonger i Örkelljunga arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Örkelljunga och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Örkelljunga

I Örkelljunga finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Örkelljunga.

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Här kan du lära dig mer om Örkelljunga om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Örkelljunga.

I Örkelljunga hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Örkelljunga som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.