Brasiliansk vaxning i Lönsboda

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Lönsboda. Här hittar du alla de bästa salongerna i Lönsboda för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Lönsboda och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Lönsboda. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Lönsboda så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Lönsboda nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Lönsboda

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Lönsboda.

Salong Look 4 You
Bredg. 1
280 70 LÖNSBODA


Helolen
Ö. Flyboda 1405
280 70 LÖNSBODA

Annons:

Vaxning i Lönsboda

Salonger i Lönsboda arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Lönsboda och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Lönsboda

I Lönsboda finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Lönsboda.

Lönsboda är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer öster om centralorten Osby, och en viktig serviceort i den östra kommundelen. Ortnamnet finns dokumenterat från 1584 som Lønnsboe. Förleden är trädslaget lönn och efterleden bod i plural form.

Yta: 228,31 hektar
Invånarantal: 1903, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lönsboda om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Lönsboda.

I Lönsboda hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Lönsboda som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.