Brasiliansk vaxning i Lomma

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Lomma. Här hittar du alla de bästa salongerna i Lomma för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Lomma och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Lomma. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Lomma så kan du kontakta någon av våra 2 olika salonger för vaxning som du hittar i Lomma nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Lomma

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Lomma.

Naomi Salong
Strandv. 123
234 31 LOMMA


Hudhälsan I Lomma
Strandv. 109
234 31 LOMMA

Annons:

Vaxning i Lomma

Salonger i Lomma arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Lomma och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Lomma

I Lomma finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Lomma.

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lomma om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Lomma.

I Lomma hittade vi totalt 2 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Lomma som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons: