Brasiliansk vaxning i Limhamn

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Limhamn. Här hittar du alla de bästa salongerna i Limhamn för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Limhamn och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Limhamn. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Limhamn så kan du kontakta någon av våra 5 olika salonger för vaxning som du hittar i Limhamn nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Limhamn

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Limhamn.

Hudinstitutet
Järnvägsg. 25
216 14 Limhamn


Divino Kroppsvård HB
Västanv. 63
216 15 LIMHAMN


Charmonique
Sundskajen 12
216 43 Limhamn


Maria L - salong & butik
Linnég. 35
216 14 Limhamn


Derdeli Hudvård
Linnég. 22
216 14 Limhamn

Annons:

Vaxning i Limhamn

Salonger i Limhamn arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Limhamn och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Limhamn

I Limhamn finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du lära dig mer om Limhamn om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Limhamn.

I Limhamn hittade vi totalt 5 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Limhamn som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.