Brasiliansk vaxning i Klippan

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Klippan. Här hittar du alla de bästa salongerna i Klippan för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Klippan och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Klippan. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Klippan så kan du kontakta någon av våra 1 olika salonger för vaxning som du hittar i Klippan nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Klippan

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Klippan.

Dermi Hud & Harmoni
Järnvägsg. 32
264 33 KLIPPAN

Annons:

Vaxning i Klippan

Salonger i Klippan arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Klippan och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Klippan

I Klippan finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Klippan.

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånarantal: 8116, år 2010

Här kan du lära dig mer om Klippan om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Klippan.

I Klippan hittade vi totalt 1 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Klippan som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons:

Orter i Sverige där du utföra brasiliansk vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med brasiliansk vaxning.