Brasiliansk vaxning i Kävlinge

Annons:
Professionella och erfarna vaxare i Kävlinge. Här hittar du alla de bästa salongerna i Kävlinge för dig när du ska utföra en vaxning samlade. Bor du i eller i närheten av Kävlinge och behöver en brasiliansk vaxning för dina intimbehov kan du här hitta de bästa salongerna som finns i Kävlinge. Om du till exempel behöver en intimvaxning, vill vaxa benen eller liknande i Kävlinge så kan du kontakta någon av våra 3 olika salonger för vaxning som du hittar i Kävlinge nedan.
Annons:

Brasiliansk vaxning i Kävlinge

Nedan hittar du en komplett lista över alla salonger som utför brasiliansk vaxning i Kävlinge.

Salong Fin Unlimited
Nyg. 7
244 30 Kävlinge


Möllans Nagel & Skönvård
Bogesholmsv. 17
244 39 KÄVLINGE


Carina Persson Ease Hudvård & Spa
Mårtensg. 26
244 30 Kävlinge

Annons:

Vaxning i Kävlinge

Salonger i Kävlinge arbetar en hel del med att vaxa bland annat ben, armar och kön. Bor du i Kävlinge och behöver hjälp med en första vaxning eller vill hitta någon som kan utföra en vaxning kontinuerligt så kan du hitta en lämplig salong för detta i den samlade listan ovan.

Vaxningsfakta om orten Kävlinge

I Kävlinge finns det minst ett aktivt vaxningsföretag och nedan hittar du allmän information om Kävlinge.

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Yta: 468,47 hektar
Invånarantal: 9046, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kävlinge om du vill veta om mer än vaxningsföretag i Kävlinge.

I Kävlinge hittade vi totalt 3 olika företag för dig att välja mellan som utför vaxning. Om du inte hittar något vaxningsföretag i Kävlinge som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom vaxning och andra skönhetsbehandlingar i Skåne.

Annons: